EVERGREEN VEGGIES

EVERGREEN VEGGIES Thai cuisine

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen
13 nov 2019 om 22:54 Food was delivered spilled and almost cold.
12 nov 2019 om 20:59 Na 2 uur wachten is eindelijk mijn bezorgd. De bakken met eten waren gaan lekken, dus alles zat onder het eten. Voor het champignon gerecht, zijn er champignons uit blik gebruikt (het gerecht kost €7,50). Al met al niet lekker gegeten. BESTEL HIER NOOIT!
31 okt 2019 om 22:39 De hoofdgerechten zijn prijzig voor wat je krijgt. Samosa’s en lassie zijn wel lekker en goed geprijsd
30 sep 2019 om 9:49 worst food ever. I got sick after eating
27 sep 2019 om 21:39 Wel 2u moeten wachten op oms eten
27 sep 2019 om 10:21 De bezorger kwam anderhalf uur later dan de eerste aangegeven tijd. Eten was erg weinig. Smaak op zich ok. Pakora’s waren ontzettend slap. Gerecht met paneer te pittig. Ik geef een 4 van de 5 voor het eten omdat ik eerder wel een goede ervaring had.
22 sep 2019 om 21:18 Part of the order was missing and it took nearly 2h instead of 1. Would not have been a problem if it was just communicated. If I had known it takes until 9pm to deliver I would not have ordered in the first place.
9 jun 2019 om 17:08 Heerlijk eten, waarbij rekening werd gehouden met veganistische wensen. En vriendelijke bezorging!
21 mei 2019 om 22:34 Prijs kwaliteit niet helemaal in orde. Ik zou er wat bakjes rijst oid bij doen. Het zijn kleine bakjes en ik twijfelde bij een paar bakjes hoe vers de producten waren. Bezorgtijd best lang, hopelijk ivm verse bereiding van de maaltijd... Vriendelijke man
20 mei 2019 om 20:12 Zeer goed eten. Zeer goede hoeveelheid. Erg verse ingrediënten dat was duidelijk. Naan brood heerlijk!
4 mei 2019 om 23:58 Eren was mwah, vervelend dat ze zomaar een gerecht wijzigen zonder het door te geven (omdat ‘t niet meer op voorraad was). Voortaan eerst even bellen voor je zoiets doet.
4 mei 2019 om 21:10 We zijn altijd heel tevreden alleen dit keer was het linzengerecht meer soep en was een van de andere gerechten in de bak maar voor een derde gevuld. Was wel eens anders.